Η Upcom γίνεται «UpcoMinds» και σηματοδοτεί την νέα αναπτυξιακή της πορεία. – Upcom Minds
Digital Tranformation Providers
Search
close search
Με νέο όνομα, νέα...

Μάϊος 2021

Η Upcom γίνεται «UpcoMinds» και σηματοδοτεί την νέα αναπτυξιακή της πορεία.

Με νέο όνομα, νέα χρώματα, νέα διάθεση και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων επιτυχημένης πορείας στο χώρο της τεχνολογίας, η UPCOM αλλάζει ταυτότητα και γίνεται UpcoMinds . Μέσα από αυτή την αλλαγή, η διοίκηση της εταιρείας χαρτογραφεί και επαναπροσδιορίζει τις ψηφιακές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, και εγκαινιάζει μία νέα εποχή με σύγχρονες υπηρεσίες που σηματοδοτούν την επόμενη 25ετία!

Ο κύριος Κώστας Φλώκος, CΕΟ της UpcoMinds δηλώνει σχετικά: «Σε έναν χώρο σαν αυτόν της τεχνολογίας, που αναπτύσσεται διαρκώς, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος. Για εμάς το νέο λογότυπό μας εμπεριέχει όλες τις νέες σημαντικές τάσεις που αξίζουν την προσοχή μας. Όπως ακριβώς έγινε και πριν 25 χρόνια με το πρώτο μας λογότυπο. Τότε, το μπλε και το πράσινο χρώμα αποτελούσε για εμάς την ευκαιρία να δηλώσουμε μεταξύ άλλων την οικολογική μας διάθεση. Σήμερα 25 χρόνια μετά, οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Η εξισορρόπηση των ψηφιακών αναγκών, καθώς η εξυπηρέτηση και η εμπειρία πελάτη αποτελούν πλέον δύο σημαντικά χαρακτηριστικά κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Έτσι το γκρι χρώμα πρεσβεύει την στιβαρότητα και την ισορροπία που έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ το φούξια που τείνει να γίνει το διεθνές χρώμα εμπειρίας πελάτη, πρεσβεύει την άριστη εξυπηρέτηση και εμπειρία πελάτη, είτε αν μιλάμε για τον δικό μας εσωτερικό ή εξωτερικό πελάτη, είτε για τον πελάτη του πελάτη μας…

Όλα αυτά τα χρόνια, η άριστη εξυπηρέτηση ήταν για εμάς το ανεξάντλητο καύσιμο στην ανάπτυξή μας, και συνεχίζει να αποτελεί απόλυτη αρχή, προτεραιότητα και στίγμα της διαφορετικότητας μας. Για αυτό στην UpcoMinds ίσως είμαστε η μοναδική εταιρεία που δεν ρωτάμε τον πελάτη «τι θέλει»! Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει να καταλάβουμε περισσότερο είναι «γιατί» το θέλει. Η διαφορά του «τι» με το «γιατί» εμπεριέχει το καθολικό της δικής μας διαφορετικής προσέγγισης. Το «τι» πυροδοτεί την δημιουργίαενός λογισμικού ή ενός αυτοματισμού βάσει των υφιστάμενων τεχνικών προδιαγραφών. Το «γιατί» εμπεριέχει την πλήρη ανάλυση της ανάγκης σε όλες τις εκφάνσεις των υπηρεσιών και του τελικού στόχου του πελάτη.»

Η UpcoMinds σήμερα με διεθνή παρουσία σε Ελλάδα. Βέλγιο και Κύπρο και δυναμικό περισσοτέρων από 150 υπάλληλους αποτελεί μία σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας που ανταγωνίζεται τις σημαντικότερες εταιρείες τεχνολογίας της Ευρώπης και συμμετέχει ενεργά σε Ευρωπαϊκά προγράμματα που προωθούν τον εκσυγχρονισμό, και την ουσιαστική τεχνολογική ασφάλεια και ανάπτυξη.

Scroll to Top